2013. augusztus 26., hétfő

Fájás mérő alkalmazás

Nem, még nem szültünk meg.

Máig eszembe se jutott, hogy hát biztos van ám mobil alkalmazás, amivel majd lehet fájásokat mérni egyszerűen 1-1 nyomkodásra.
Találtam is jó sokat (android alapon vagyok érdekelt), megnéztem úgy kb. a 6 legjobbra értékelt ingyeneset, és ez tűnik a legjobbnak.

Holnap betöltjük A Terminust, remélem, Zozi vevő a szerda napközbenre...Bármennyire is szülnék már, tegnap este amikor lefeküdtem aludni azt kívántam, hogy most azért ne, inkább aludni szeretnék. Nemtom, mennyire szívás, ha éjszaka indul be, lehet, hogy akkor elmúlik a fáradtság, mert nagyobb baja is van az embernek annál...de azért én inkább a nappalra szavazok.

4 megjegyzés:

  1. Ilyet már én is töltöttem le (nem pont ezt), de eddig még nem volt rá szükség. Szerintem az én gyerekem se siet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked még van hivatalosan 2 heted, készülj fel arra is, hogy mi van ha később jön, mer én már a 37. hét óta várom, hogy bármikor (vmiért az volt a megérzésem, hogy előbb fog jönni), és kicsit idegölő...

      Törlés
  2. Az ikrek a tesóm szülinapjára érkeztek ajándékba, kicsit siettek, mert a sajátomra "terveztem" őket most szerdára! Zozika nagyon örülnék Neked szerdán és így anyát is boldoggá tennéd! Puszi
    Szandra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, látom a ti gézengúzaitok is öntörvényűek:) Átadtam Zozinak az üzit:) Viszont tessék majd képeket mutatni!

      Törlés